Scandal la sediul Biroului Electoral Județean Timiș: peste o sută de șefi...

Scandal la sediul Biroului Electoral Județean Timiș: peste o sută de șefi de secții au răbufnit, după ore întregi de așteptare

0
DISTRIBUIȚI

Nervi întinși la maximum pentru șefii de secții din județul Timiș. Aceștia sunt nevoiți să stea la coadă, în picioare, pe scările clădirii Palatului Administrativ, unde se află sediul Biroului Electoral Județean Timiș, pentru a preda procesele verbale întocmite în urma numărării voturilor.

Unii dintre ai au început să devină agitați, în condițiile în care se plâng că s-au trezit ieri dimineață, de la ora 05.00, și nu au reușit să doarmă nici până în acest moment.


Revoltați că stau la cozi interminabile, deși au primit numere de ordine, șefii de secții au solicitat să vorbească cu președintele BEJ Timiș.

„Nu mai putem, suntem și noi oameni”, i-a reproșat o femeie președintelui BEJ Timiș, Titu Birceanu. Șefii de secții au început să se certe cu Birceanu, pe holurile instituției, exasperați. „Sunt mulți șefi de secții care au completat procesele verbale, noi nu știm cât stă un șef de secție la noi în momentul în care intră. V-am programat pe anumite intervale orare pentru că noi nu știam cum decurge, pentru că este pentru prima dată când avem această situație, de două procese electorale în aceeași zi. Nu puteam să prevăd lucrul acesta nici eu și nici colegii mei. Nu am soluții să vă răspund”, a încercat să explice președintele BEJ Timiș.

În jurul orei 13.30, datele din doar puțin peste jumătate din secțiile de votare din Timiș au fost centralizate la nivelul Biroului Electoral Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.