SCM Politehnica a încheiat campionatul pe 7 după succesul din meciul 3...

SCM Politehnica a încheiat campionatul pe 7 după succesul din meciul 3 cu Focşani. Se conturează lotul pentru 2019-20

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

Câştigători ai Cupei României în acest sezon, handbaliştii alb-violeţi au trebuit să se mulţumească doar cu o luptă de clasament în Liga Zimbrilor.


SCM Politehnica s-a impus în cele din urmă în seria cu revelaţia CSM Focşani printr-un 2-1 la general. În jocul decisiv, disputat astăzi la Timişoara, diferenţa a fost mare în favoarea bănăţenilor, scor 36-26.

Lupta pentru locul 7, una doar pentru orgoliu, în condiţiile în care Poli va participa oricum în EHF prin performanţa din Cupă, a fost tranşată azi. Amfitrionii au dominat şi au condus permanent ostilităţile. La pauză diferenţa era deja de cinci goluri (17-12) iar în partea secundă s-au remarcat şi tinerii echipei.

La finalul acestui joc Alin Şania a fost premiat pentru perioada petrecută la Poli, el e totodată primul plecat sigur din lotul actual. În ceea ce priveşte achiziţiile timişorenii l-au anunţat la începutul săptămânii la capitolul veniri şi pe pivotul Bogdan Baican. Bucovineanul în vârstă de 27 de ani vine de la CSU Suceava, grupare cu care a retrogradat, şi a semnat pe doi ani de zile. El a mai evoluat în trecut la HCM Constanţa, de unde a fost selecţionat şi la lotul naţional.

Celelalte trei transferuri făcute publice de gruparea de pe Bega pentru următoarea ediţie sunt: portarul Mohsen Babasafari („alb-violet” până în 2022), interul stânga Ramon Şomlea (până în 2021) şi extrema dreapta Robert Năstăsie (până în 2022).

SCM Politehnica (marcatori): Păiuş 4 goluri, Orbovic 2, V. Milosevic 5, Trif 1, Neamţu 1, Pribanic 2, Sadoveac 6, Marjanovic 6, Irimescu 1, Fenici 4, Cîmpan 2 şi Furak 2.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.