SCM Timişoara „a împins” seria cu Craiova în „decisiv”. „Leii din Banat”...

SCM Timişoara „a împins” seria cu Craiova în „decisiv”. „Leii din Banat” şi-au adjudecat meciul 4 din sferturi

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara a obţinut a doua victorie în play-off-ul cu SCMU Craiova şi a egalat din nou situaţia la general în sferturi, scor 2-2. A fost 96-78 pentru alb-violeţi în jocul 4, dar a cincea partidă, care va hotărî semifinalista, va avea loc luni, pe terenul „juveţilor”.

„Leii bănăţeni” au început ca din puşcă partida „ultima şansă” pentru a rămâne în lupta pentru semifinale după eşecul înregistrat în urmă cu două zile în aceeaşi „Olimpia”.


Elevii lui Cristian Bota au condus cu 22-4 însă sfertul I a fost acontat destul de strâns (27-22). Iar diferenţa de cinci puncte s-a păstrat după jumătatea meciului.

Sfertul 3 s-a reluat de la 47-42 în favoarea gazdelor alb-violete, care şi-au dublat ecartul înaintea pătrimii finale. Timişorenii au dominat finalul, în care au avut constant un plus de circa 20 de puncte în faţa Craiovei.

Brandon Randolph şi Vladan Vukosavljevic au fost principalii realizatori ai gazdelor. Primul cu 27 de puncte, în timp ce sârbul a realizat un double doube: 26 puncte şi 11 recuperări. Pesakovic (6 puncte), Diculescu (8), Brown (8), Baciu (6), Stojadinovic (4), au fost ceilalţi marcatori ai amfitrionilor. De partea cealaltă, Porter Troupe şi Igor Mijajlovic au pus câte 17 puncte pe tabelă pentru SCMU.

Partida decisivă se va disputa în „Polivalenta” oltenilor, luni, 6 mai, de la ora 18.00 (Digi). U-BT Cluj şi CSU Oradea sunt primele formaţii calificate în primele patru. Pentru ultimul loc mai luptă Sibiul cu Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.