SCM Timişoara a pierdut meciul 2 cu Piteşti. Urmează jocul decisiv pentru...

SCM Timişoara a pierdut meciul 2 cu Piteşti. Urmează jocul decisiv pentru locul 5

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara nu a reuşit să închidă seria din finalul sezonului cu BCMU FC Argeş. Bănăţenii au pierdut pe terenul alb-violeţilor piteşteni, scor 69-95, astfel că va fi nevoie şi de meciul 3 pentru stabilirea grupării care se va clasa pe poziţia a 5-a în ierarhia Ligii Naţionale 2018-19.

„Leii” au pierdut clar primul sfert, scor 17-33.


Echipa de pe Bega şi-a adjudecat apoi a doua pătrime, la limită: 19-21. Gazdele nu au mai greşit însă după pauză. Ultimele zece minute s-au reluat de la scorul de 78-55 pentru argeşeni, care nu au avut emoţii în a restabil egalitatea la general după două meciuri.

Maksim Sturanovic, de la BCMU a fost coşgheterul întâlnirii, cu 22 de puncte. De partea cealaltă, Sherwood Brown a fost principalul realizator al oaspeţilor, cu 16 puncte. Pentru SCMT au mai punctat: Pesakovic 12 puncte, Baciu 12, Komatina 10, Randolph 8, Stojadinovic 7, Diculescu 2, Moriţchi 2.

În prima întâlnire timişorenii s-au impus cu 115-87. Prin urmare, jocul decisiv de clasament pentru locul 5 dintre cele două se mută din nou în Banat, în sala „Constantin Jude”, joi, de la ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.