SCM Timişoara a cedat la limită în „thriller-ul” de la Craiova. Bănăţenii...

SCM Timişoara a cedat la limită în „thriller-ul” de la Craiova. Bănăţenii au fost eliminaţi din sferturi

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara nu a izbutit să se impună în meciul 5 din sferturile de finală ale play-off-ului. Decisivul de pe terenul Craiovei a fost câştigat de gazde după un meci foarte strâns, tranşat de SCM U în ultimele secunde, scor 67-62.

Primul sfert a fost câştigat cu 16-13 de către olteni, care au cedat însă iniţiativa în sfertul 2 după ce au avut în primele zece minute şi +6 pe tabelă. Baschetbaliştii alb-violeţi au preluat conducerea în sfertul 2, unul câştigat însă la limită, astfel că SCM U a avut un avantaj de două puncte la jumătatea întâlnirii decisive: 34-32 pentru olteni.

Echilibrul a persistat în continuare iar sfertul 3 nu a lămurit deloc echipa care va păşi în semifinale.


După ce au avut şapte puncte avantaj (39-32), ultima pătrime avea să înceapă cu SCM Timişoara în avantaj fragil, de un punct: 49-48. În ultimele zece minute „cârma” a fost cedată şi repreluată de ambele combatante. 58-58 era scorul când mai erau mai puţin de două minute din dispută. Baciu având un aport important în această fază a întâlnirii pentru oaspeţi, mai ales că Vukosavljevic a prins o zi mai slabă. Triţa lui Troupe a adus apoi echipa gazdă la cinci puncte distanţă în faţa bănăţenilor. Moment după care Cristian Bota a cerut time out. Cu 19 secunde rămase din dispută, Pesakovic şi-a adus echipa la doar un punct de la „libere”. Totuşi, finalul nu a fost inspirat pentru SCM. Brown a ratat o triţă după ce Craiova s-a distanţat la +3 iar Gajovic nu a ratat de la libere.

SCM-ul îşi încheie astfel lupta pentru Top 4 după 2-3 cu Craiova în sferturi şi după ce reuşise o evoluţie apreciată în Grupa Roşie a Ligii Naţionale. Principalul realizator ai „leilor bănăţeni” într-un meci cu „scor mic” a fost Brandon Randolph, autor a 14 puncte. Ceilalţi marcatori ai alb-violeţilor au fost: Brown 12, Diculescu 11, Pesakovic 10, Baciu 7, Vukosavljevic 4, Stojadinovic 2 şi Komatina 2. Pentru gazde Goran Gajovic a fost coşgheter, cu 18 puncte, fiind totodată şi cel mai bun marcator al partidei.

Pentru SCM Timişoara mai urmează doar jocurile de clasare din zona 5-8, după sistemul cel mai bun din trei jocuri. Primul joc va fi pe terenul formaţiei mai bine clasate în 11 mai.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.