Seară de rock alături de austriecii de la Harakiri for the Sky,...

Seară de rock alături de austriecii de la Harakiri for the Sky, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația austriacă Harakiri for the Sky va susține un concert în Timișoara joi, 16 mai, de la ora 19, la Capcana, evenimentul find inclus în turneul pe care trupa îl întreprinde în mai multe orașe din România.

Fondată în 2011 în Viena, Austria, Trupa Harakiri for the Sky și-a propus încă de la început să creeze un amestec unic de melancolie și agresivitate regăsite in sonorități ce imbină black metal cu post-rock atmosferic.


Trupa a pornit la drum inițial ca și un proiect de studio de către fostul membru al formației Bifrost M.S. căruia i s-a alăturat solistul J.J., după care proiectul s-a transformat într-un live act.

Trupa a pornit la drum în mai multe turnee europene alături de formații ca A Forest of Stars, Der Weg Einer Freiheit, Dool, Sylvaine, Fäulnis, Ellende, Draconian și Agrypnie printre altele, cântând în peste 25 de țări.

Recunoașterea internațională a venit în 2016 odată cu apariția albumului „III: Trauma“ care a fost nominalizat la Amadeus Austrian Music Awards. Cel de-al patrulea material discografic al artiștilor, Arson, s-a bucurat de un succes deosebit în rândul fanilor, iar recent trupa a fost nominalizată la Metal Hammer Awards 2018.

Alături de ei, vor mai cânta trupa bulgară Magnetic și Paint for the Blind, aceasta din urmă fiind o trupă timișoreană de post rock/metal înființată în 2017.

Biletele pentru concertul din Timișoara costă 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.