Șoferul cu sânge în alcool. Bărbat fără permis de conducere, reținut de...

Șoferul cu sânge în alcool. Bărbat fără permis de conducere, reținut de polițiști după ce a fost prins la volan cu o alcoolemie uriașă

0
DISTRIBUIȚI

Un șofer în vârstă de 56 de ani din Lugoj a fost oprit pentru un control pe strada Timișorii din localitate, iar polițiștii au avut parte de o serie de surprize.

„In data 22.04.2019 politistii din cadrul Biroului Rutier Lugoj, au oprit pentru control pe strada Timisorii de pe raza municipiului Lugoj, un barbat in varsta de 56 de ani.


In urma verificărilor efectuate in baza de date, s-a constat ca acesta avea suspendat dreptul de a conduce. Totodata, in urma testarii cu aparatul etilotest, a rezolvat o valoare de 1,39 mg/l alcool pur in aerul expirat. In data de 16.05 fiind in continuarea cercetărilor si luand la cunoștiință de buletinul de analiza toxicologica s-a constat ca cel in cauza la data depistării avea in sange o alcoolemie de 4,16 g/l alcool pur in sange. In acest sens s-a procedat la retinerea barbatului de 56 de ani pentru intractiunile comise, fiind introdus in arestul IPJ Timis”, a transmis Poliția.

Foto: Gabriel Brezeanu (arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.