Spitalul Militar de Urgenţă Timişoara a fost dotat cu un aparat RMN...

Spitalul Militar de Urgenţă Timişoara a fost dotat cu un aparat RMN (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Spitalul Militar din Timişoara va putea oferi diagnostice mai precise, după ce a primit un aparat de tip RMN. Finanţarea s-a făcut din fondurile Ministerului Apărării Naţionale.

Medicii vor putea realiza consultaţii de specialitate amănunţite, după ce la Spitalul Militar de Urgenţă Timişoara a fost instalat în această săptămână un nou aparat de cercetare medicală de Rezonanţă Magnetică. În curtea spitalului timişorean, într-un buncăr, cu ajutorul unei macarale, a fost instalat noul aparat perfornant.

Vestea a fost anunţată de Mihai Fifor, fost ministrul al Apărării, care spune că proiectul a fost pus în mişcare în mandatul său. „De astăzi, Spitalul Militar din Timișoara are RMN. Sunt extrem de mândru de faptul că, în mandatul meu de ministru al Apărării, am putut gândi și pune în mișcare acest proiect, care azi prinde contur. Felicit echipa Spitalului Militar, coordonată de colonelul Homeag și le doresc mult succes în activitate. Onoare și Patrie!”, a transmis Mihai Fifor ieri, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.