SportGuru Timișoara 21K, o mișcare binevenită după sărbătorile de Paște

SportGuru Timișoara 21K, o mișcare binevenită după sărbătorile de Paște

0
DISTRIBUIȚI

Alergătorii amatori și profesioniști sunt așteptați pe 5 mai la un eveniment de mare anvergură, unde proba regină este Semimaratonul Superbet.

Sărbătorile pascale au pus la grea încercare siluetele multora dintre noi, iar cei mai mulți n-am scăpat fără să acumulăm câteva kilograme în plus.


Astfel, în această perioadă au fost luate cu asalt sălile de fitness și terenurile de sport cu obiectivul de a pierde rapid surplusul și de a reintra rapid în formă. Cei care vă aflați weekend-ul viitor în zona Timișoarei aveți însă o oportunitate mult mai bună, mai ales dacă sunteți pasionați de alergat. În oraș se desfășoară duminică, 5 mai, SportGuru Timișoara 21K, un eveniment major care testează limitele atleților veniți din țară, dar și din străinătate.

Cei mai încrezători în forțele proprii pot participa la cursa de 21 de kilometri, intitulată Semimaratonul Superbet, dar pentru cei care nu se încumetă la un asemenea efort există crosurile de 10, respectiv 3 kilometri, mult mai accesibile. Mobilizarea generală se va face duminică, începând cu ora 09.00, în Piața Unirii, de unde se dau toate starturile și unde sunt așteptați peste 2.000 de oameni. Haideți și voi să facem mișcare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.