Stadion mic, atmosferă mare. Spectacol în tribune la UTA – ASU Politehnica...

Stadion mic, atmosferă mare. Spectacol în tribune la UTA – ASU Politehnica FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-500949693">

Aproximativ 3.500 de spectatori, dintre care vreo 400 suporteri timișoreni, au asistat la derby-ul vestului din etapa a 33-a a ligii secunde, disputat astăzi pe stadionul „Motorul” din Arad.

Puține partide din fotbalul românesc mai beneficiază de o prezență consistentă a ambelor galerii, iar rivalitatea timișoreano-arădeană vine întotdeauna „la pachet” cu tribune animate. Suporterii arădeni au afișat în debutul meciului o coregrafie în care cavalerul violet, motiv folosit de fanii timișoreni în trecut, este decapitat, iar suporterii oaspeți au avut ocazia să se bucure în fața rivalilor la golul marcat de Alin Ignea în debutul partidei. Gardul din fața galeriei alb-violete nu a rezistat în fața bucuriei golului și s-a îndoit sub greutatea suporterilor prea entuziasmați.

Din fericire, spre deosebire de alte meciuri din trecut, de această dată nu s-au înregistrat incidente înainte de meci pe străzi sau în jurul stadionului.

Ambele tifoserii şi-au transmis mesaje ironice. O a doua coregrafie arădeană a luat peste picior o acţiune ultra a rivalilor. Timişorenii au răspuns cu un mesaj legat de numărul deplasărilor făcute de utişti: „Felicitări! Încheiaţi încă un an cu media 10… / Oameni în deplasare”, au fost printre textele alb-violeţilor.

Pentru oaspeţi nu a lipsit „crema” fotbalului nici în partea secundă, la golul de 2-0 pentru ASU Poli marcatorul Alin Manea a ales să sară chiar pe gardul rupt din faţa galeriei, fapt care a alarmat forţele de ordine şi arbitrul întâlnirii…

La final „Băieţii în ghete”, iertaţi după prestaţia din derby-ul precedent din oraş, au cântat alături de susţinători, în timp ce fanii arădenii le-au întors spatele favoriţilor lor.



LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.