Tânăr dat în urmărire internațională pentru omor, prins de polițiștii timișeni

Tânăr dat în urmărire internațională pentru omor, prins de polițiștii timișeni

0
DISTRIBUIȚI
Foto: radioconstanta.ro

Doi tineri dați în urmărire internațională pentru omor, respectiv furt, au fost prinși de oamenii legii în localitatea timișeană Deta.

IPJ Timiș a transmis că, astăzi, lucratori din cadrul Poliției Orașului Deta și ai Secției 8 Poliție Rurală Deta au identificat pe raza orașului Deta doi tineri, de 26 și 21 de ani, care erau dați în urmărire internațională pentru săvârșirea infracțiunilor de omor, respectiv furt, ambele infracțiuni commise pe teritoriul Franței.

„La data de 20 mai a.c., poliţiştii Orașului Deta și Secției 8 Rurale Deta, în urma unor investigații, au depistat, pe raza Orașului Deta, doi tineri, de 21 și 26 de ani, urmăriți internațional.


Pe numele acestora, autorităţile judiciare franceze au emis două mandate de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor de către tânărul, de 26 de ani și pentru săvârșirea infracțiunii de furt de către cel de 21 de ani, pe teritoriul Franței. Cei în cauză urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Franța”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.