Timișoara are parte de un nou proiect muzical, Ken Pith, născut sub...

Timișoara are parte de un nou proiect muzical, Ken Pith, născut sub aripa binecunoscutului K-lu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timișoara are parte de un nou proiect muzical dedicat bass music. „Sunt nerăbdător să vă spun că, de un an şi ceva, lucrez la un proiect nou, pe care l-am botezat Ken Pith şi care acum se pregăteşte să iasă la rampă. Bass music este genul abordat de Ken Pith, iar acest pseudonim va defila de azi înainte în paralel cu K-lu. Pe pagina oficială Facebook puteţi asculta primul single extras de pe EP-ul ce va fi lansat zilele acestea. Dacă vă place, urmăriţi pagina pentru a fi la curent cu noutăţile. Audiţie plăcută şi numa’ bine !“, spune K-lu.

Anul trecut, K-lu a lansat „Operațiunea Monștrii“, un disc ce include 14 piese printre care se regăsesc și „Ascultă“, „Vreau“, „Maestrul lejer“, „Bucuria nebunilor“, „Pac pac“ sau „Film educativ“.


Pe numele său adevărat Alin Constantin, K-lu promovează genuri muzicale ca funk, hip hop şi breaks. Face parte din mai multe proiecte şi trupe cu care ajunge să concerteze în cadrul unor festivaluri de jazz şi în afara ţării, una din apariţiile sale desfăşurându-se pe scena Filarmonicii din Timişoara, la aniversarea a 30 de ani de existenţă a Trio Contraste. Sample-urile hazlii „decupate“ din filme româneşti celebre fac din K-lu un autentic promotor al valorilor cinematografice autohtone, căci nu de puţine ori cei care ascultă piesele lui descoperă cu stupoare pelicule româneşti nepromovate defel de mass-media. Albumul lui de debut, „Chestii, socoteli“, conţine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu, şi reprezintă un tribut adus personajelor de vază ale cinematografiei noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.