Timișoreancă, la coadă pentru a vota în Londra: „Oamenii s-au săturat de...

Timișoreancă, la coadă pentru a vota în Londra: „Oamenii s-au săturat de corupția din țară” FOTO UPDATE 1 S-au terminat buletinele de vot și se scandează ”M..e PSD”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-455810986">

Una dintre secțiile de votare din zona capitalei Angliei, aflată în clădirea East Berkshire College din Slough, a fost luată cu asalt de cetățenii români aflați, permanent sau temporar în Marea Britanie.

„Am ajuns pe la 9.30, suntem pe la jumătatea cozii, cred că mai stăm vreo oră – două până intrăm. Atmosfera e destul de OK, oamenii s-au săturat de corupția din țară și speră ca odată cu votul lor să se schimbe ceva, să se tragă un semnal de alarmă. Cei cu copii mici au prioritate, oamenii sunt înțelegători”, ne-a transmis Andreea Panc, o timișoreancă aflată acum la Londra.

În imaginile trimise de cititoarea PRESSALERT.ro se pot vedea sute de români care își așteaptă rândul pentru a vota reprezentanții României în Parlamentul European și pentru a-și exprima opțiunea la referendum.

Conform statisticilor BEC, până la ora 13.00, în secțiile de votare din străinătate se prezentaseră la urne 103.220 de români.

UPDATE 1 Cei care stau la coadă strigă nemulțumiți ”M..e PSD”, după ce s-ar fi terminat buletinele de vot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.