Traficanți de droguri, prinși în flagrant. Ce au găsit polițiștii în urma...

Traficanți de droguri, prinși în flagrant. Ce au găsit polițiștii în urma perchezițiilor din Timiș și Arad

0
DISTRIBUIȚI

Trei persoane au fost reținute de DIICOT, fiind suspectate că „în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale au achiziționat cantități importante de droguri de mare risc, pe care le-au comercializat pe piața ilicită din municipiul Arad și pe raza județului Timiș, obținând astfel importante beneficii materiale”.

„În urma organizării unor acțiuni de prindere în flagrant, inculpații au fost surprinși în timp ce vindeau cantitățile de 1 kilogram de cannabis si 86 grame MDMA (drog de mare risc), contra sumei de 20000 lei, respectiv 1510 grame cannabis si 70 grame de cocaină, contra sumei de 11.250 euro.


La data de 05.05.2019, procurorii DIICOT- Structura Centrală împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combaterea a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului municipiul Arad și municipiului Timișoara, ocazie cu care au fost identificate și ridicate 2,5 kilograme de cannabis, 20 de grame de hașis, 2 grame de cocaină, 750 de euro și 17.600 lei”, a transmis DIICOT.

Ulterior, Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

„Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Tehnic și Criminalistic D.I.I.C.O.T. și IPJ Timișoara. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, mai spune comunicatul DIICOT.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.