Trei noi expoziţii chinologice, în acest weekend, la Timișoara Video

Trei noi expoziţii chinologice, în acest weekend, la Timișoara Video

0
DISTRIBUIȚI

A venit timpul pentru susținerea tradiționalei expoziții chinilogice de la începutul verii, organizată la Timișoara în fiecare an. Asociația Chinologica Română a județului Timiș, susține în zilele de 11 și 12 mai trei expoziții chinologice cu participare internațională.


Evenimentul are loc în Timișoara, la Arena Aqua Sport, de pe Calea Dorobanților nr. 92 A (fostul Ștrand al Tineretului).

Vor participa cele mai frumoase exemplare canine din peste 20 de țări, fiind anunțată prezența a peste 150 de rase de câini. O echipă internațională de arbitri chinologi vor desemna câștigătorii pentru fiecare rasă și în final cei mai frumoși câini ai expoziției. Vizitatorii vor avea prilejul să petreacă câteva ore de relaxare intrun cadru natural, alături de cei mai titrați căței de rasă, să deguste produse tradiționale oferite de standurile food și să achiziționeze produse specifice pet-shop. În pauza dintre expoziții vor fi organizate demonstrații de dresaj canin.

În fiecare dintre cele două  zile, de la ora 10.00, spectatorii sunt așteptați în număr cât mai mare la eveniment. Pentru copii, pensionari și persoane cu handicap intrarea este liberă.

Spot Expozitie Timisoara – mai 2019 from Sorin Kosz on Vimeo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.