Un izvor de apă termală din zona Michelangelo va fi exploatat. Transformarea...

Un izvor de apă termală din zona Michelangelo va fi exploatat. Transformarea spectaculoasă a Clinicii de Balneologie

0
DISTRIBUIȚI

Clinica de Balneologie a Spitalului Municipal Timișoara, aflată pe B-dul C. D. Loga, va fi transformată radical. Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei, a anunțat, astăzi, pe pagina sa de Facebook, că municipalitatea este la un pas de a primi finanțare europeană pentru modernizarea secției.

„În urmă cu doi ani am reușit să recuperăm în instanță Clinica de Balneologie de pe Bv.


C.D. Loga. Am promis atunci investiții care să transforme această clinică într-una dintre cele mai moderne și mai extinse din țară. Iată că proiectul cu finanțare europeană care triplează suprafața acestei clinici și aduce dotări de top a ajuns în faza de precontractare”, a afirmat Dan Diaconu.

Proiectul care urmează să fie finanțat cu bani europeni are o valoare totală de peste 13 milioane de lei, Primăria Timișoara contribuind cu 2% din sumă.

Potrivit viceprimarului Timișoarei, sume importante de bani vor fi investite în extinderea clinicii, în reabilitarea corpurilor de ambulator existente, incluzând bazinul mare, dotări de top pentru hidroterapie, kinetoterapie sau recuperare medicală.

„În paralel, primăria lansează licitația de proiectare pentru reabilitarea completa a corpului monument istoric, iar spitalul municipal a obținut licența de exploatare a izvorului de apă termală din zona Michelangelo”, a mai anunțat Dan Diaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.