Un kilogram de amfetamină și plantație indoor de cannabis, descoperite în timpul...

Un kilogram de amfetamină și plantație indoor de cannabis, descoperite în timpul unei ample operațiuni antidrog a DIICOT

0
DISTRIBUIȚI

Lovitură de proporții a DIICOT și polițiștilor de la Serviciul de combatere a crimei organizate Caraș Severin care, astăzi, în urma a 15 descinderi au anihilat cea mai puternică rețea de trafic de droguri de mare risc care acționa în zonă și au capturat cantități importante de stupefiante.


Din investigațiile celor de la ”Crimă Organizată” a reieșit că nucleu grupării, format din trei bărbați, era cel care procura amfetamine, ecstasy sau cannabis din Timișoara sau din străinătate. Ulterior drogurile erau vândute prin intermediul celor palierului de distribuție, numărul celor care plasau pe piață marfa crescând de la o lună la alta. O pastilă de ecstasy se vindea cu 70 lei, iar gramul de ”iarbă” era 50 lei.

În această dimineață, polițiștii de la ”Crimă Organizată” susținuți de cei de la Direcția pentru Operațiuni Speciale și Jandarmerie au descins în 15 locații din Reșița și Timișoara, pentru a pune în executare 22 de mandate de aducere. În timpul perchezițiilor, au fost descoperite un kilogram de amfetamină, 500 grame de cannabis, o cultură indoor de cannabis, drogurile fiind ridicate în vederea confiscării. Ancheta este în plină desfășurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.