Un medic liberal, noul președinte al Consiliului de Administrație de la Piețe...

Un medic liberal, noul președinte al Consiliului de Administrație de la Piețe SA Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Începând de astăzi, Consiliul de Administrație al Piețe SA, societatea Primăriei Timișoara condusă de puțin timp de Ionuț Nasleu, are un nou președinte interimar. Este vorba de liberalul Ciprian Bogdan, de profesie medic, care, în trecut, a ocupat și funcția de manager al Spitalului Județean Timișoara.

Decizia a fost luată în ședința Adunării Generale a Acționarilor, care a avut loc astăzi.


Ciprian Bogdan va ocupa această funcție interimară pentru cel mult patru luni, însă există șanse mari să fie validat permanent, după expirarea acestui termen.

Tot astăzi, au avut loc ședințele AGA și la Horticultura și SDM, la toate trei participând și consilierul local independent Adrian Orza. Astfel, la SDM pe ordinea de zi s-a aflat un punct cu privire la creșterea indemnizațiilor membrilor Consiliului de Administrație la aproximativ 3.000 de lei, sumă cu care Adrian Orza nu a fost de acord. „Eu am refuzat să votez creșterea indemnizațiilor, pentru că mi se pare o sumă foarte mare”, a precizat consilierul local.

De asemenea, la Horticultura s-a dorit să se ia majoritatea profitului obținut de societate pentru a fi introdus în bugetul local. „Am atras atenția să li se lase banii, pentru că Horticultura este o societate săracă. Până la urmă au acceptat să nu le taie tot, au rămas cu jumătate din profit. Pentru ei reprezintă foarte mult aceste sume”, a precizat Adrian Orza.

În schimb, la celelalte două societăți s-a decis ca în bugetul local să intre între 70 și 80% din profit.

1 COMENTARIU

  1. Asta parca declara. mai demult, nemulțumit de sistem, ca vrea să emigreze să își practice meseria de medic în Uk
    Acum a descoperit meseria de politician, bun la toate
    .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.