Prioritate de șmecher? Un poliţist aflat în timpul liber, acuzat că încercat...

Prioritate de șmecher? Un poliţist aflat în timpul liber, acuzat că încercat să-şi rezolve problemele în trafic solicitând ajutorul unui coleg

0
DISTRIBUIȚI

Poliţia Arad face verificări după ce, aseară, pe Facebook, un şofer a sesizat faptul că pe o stradă îngustă s-a întâlnit cu un agent aflat la volanul unei maşini, care ar fi cerut ajutorul unui coleg pentru a-l determina să-i facă loc pentru a trece primul.

Incidentul a avut loc pe str. Vaslui, aflată în cartierul Micalaca din oraşul Arad.

Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, un şofer a sesizat faptul că s-a întâlnit pe strada îngustă cu un agent de poliţie rutieră, aflat la volanul unei maşini, care i-a blocat accesul.

Omul legii i-ar fi spus şoferului să meargă el cu spatele aproximativ 20 de metri pentru a putea trece primul, însă bărbatul a refuzat. Astfel, poliţistul ar fi sunat un coleg de la Poliţia Rutieră pentru a-i cere ajutorul.

„În această seară, 14.05.2019, proprietarul autoturismului AR-23 MLV, agent de poliţie rutieră la IPJ Arad, mi-a blocat accesul pe strada Vaslui, cartier Micalaca, ora 20.25.


Mi-a zis să merg eu cu spatele aprox 20 m să treacă el… . I-am zis că acest lucru nu se va întâmpla, moment în care a sunat un coleg de la rutieră care era de servici, acesta deplasându-se singur cu autoturismul WV MAI 40768 nefiind însoţit de coleg. S-a prezentat, mi-a cerut actele şi am aşteptat circa 20 min aşteptând o încadrare. A tot căutat pe legi şi niciuna nu se potrivea. Precizez faptul că apelul nu a fost făcut prin 112. Cam aşa acţionează poliţia în Arad”, a scris bărbatul din Arad, pe Facebook.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad au anunţat, în această dimineaţă, că fac verificări în acest caz, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

„Şeful Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele apărute aseară pe reţeaua de socializare Facebook, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, a arătat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.