USR Timiș, după victoria în județ și pe Timișoara: „România vrea schimbare....

USR Timiș, după victoria în județ și pe Timișoara: „România vrea schimbare. Votul vostru a fost pentru normalitate”

0
DISTRIBUIȚI

USR Timiș a reacționat, în această dimineață, pe pagina de Facebook, după victoria obținută la alegerile europarlamentare atât în județ, cât și la Timișoara. Reprezentanții partidului consideră că Alianța USR-PLUS a obținut un scor așa mare pentru că România vrea schimbare și că votul oamenilor a fost pentru normalitate și prosperitate.

„Am câștigat Timișul! Vă mulțumim! Pentru că înțelegem ce înseamnă această șansă. România vrea schimbare, iar românii vor o țară care funcționează cu adevărat.


Noi suntem prietenii, vecinii, nepoții și copiii voștri care, în loc să abandoneze, au decis să lupte pentru România. Știm că votul vostru a fost pentru dezvoltare și schimbare. Știm că votul vostru a fost pentru normalitate și pentru prosperitate. Misiunea noastră este să facem țara asta să funcționeze și să scăpăm de sărăcia la care am fost supuși până acum de politicienii care se considerau boieri sau baroni. Vom continua să construim, vom continua să fim transparenți și vom continua să creștem. Muncim la proiectul USR PLUS știind că ne așteaptă provocări mai mari decât ne-am imaginat vreodată. Dar astăzi sărbătorim! Vă mulțumim cu toții, atât USR cât și PLUS, fiindcă ne-ați dat șansa să luptăm pentru România, pentru Timiș și pentru Banat”, a transmis USR Timiș.

Rezultatele centralizate de Biroul Electoral Central din 96,83% din secțiile de votare din Timiș arată că Alianța 2020 USR-PLUS este câștigătoarea surpriză a alegerilor europarlamentare în județ, reușind să obțină 32,37%, față de 28,20% PNL și PSD -13,65%.

De asemenea, după centralizarea voturilor din 199 de secții din 207 din Timișoara, USR-PLUS a obținut 40,5% cu peste 17 procente peste PNL care a obținut doar 23,2%, sub media națională a partidului. PSD a adunat 11,4%, PMP – 6,26%, Pro România – 5,55%, independentul Peter Costea a obținut 3,11%, în timp ce ALDE doar 3,01%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.