USR Timiș un nou atac la Nicolae Robu: Două treimi din investițiile...

USR Timiș un nou atac la Nicolae Robu: Două treimi din investițiile planificate anul trecut de primărie nu s-au realizat

0
DISTRIBUIȚI

USR Timiș a reacționat după ce Nicolae Robu a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că ar fi fost întrebat de o persoană dacă membri partidului ar fi „sataniști”. Astfel, reprezentanții USR Timiș îl acuză pe primarul Robu că folosește „tactici clasice de dezinformare”.

„Domnul Nicolae Robu și colegii dumnealui din PNL Timiș au ales să înceapă campania electorală prin atacuri la adresa «colegilor de opoziție». Opoziție la nivel național, pentru că, la nivel local, PNL nu mai e în opoziție de cel puțin 7 ani de zile. Este regretabil că domnul Robu alege să facă în acest fel campanie electorală și e regretabil că dumnealui continuă pe linia acțiunilor colegilor săi din PNL Cluj, care săptămânile trecute împărțeau pliante mincinoase, în care foloseau ilegal însemnele Alianța 2020 USR PLUS.


Am văzut tactici clasice de dezinformare folosite în conferința de presă a domnului Robu, trucuri de genul «m-a întrebat cineva», «am citit că a spus cineva» sau împrăștierea unor informații dovedite deja în spațiul public ca fiind fake-news”, a transmis USR Timiș.

De asemenea, reprezentanții partidului au ținut să critice bugetul pe anul trecut al Primăriei Timișoara, susținând că aproape două treimi din investițiile planificate de municipalitate nu au fost realizate.

„Noi am prefera să vorbim în continuare despre administrația locală. Când ne uităm peste execuția bugetară de anul trecut a Primăriei Timișoara, observăm că, deși își propuneau să cheltuiască 274 de milioane de lei, au reușit până la final de an să facă plăți de doar 104 milioane de lei. Doar 37% din ceea ce ne-au promis la în buget. Aproape două treimi din investițiile planificate anul trecut de către Primărie de fapt nu s-au realizat! Mai mult, cei 104 de milioane de lei reprezintă doar 16,5% din totalul bugetului. Departe de nivelul de investiții pe care ar trebui să îl facă o administrație competentă și cu o viziune pentru viitorul orașului”, a informat USR Timiș.

În final, reprezentanții filialei județene a partidului îi transmit primarului Robu să rămână într-un „registru al decenței” și să nu mai împrăștie „știri false”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.