USR Timiș, val de adeziuni după câștigarea alegerilor europarlamentare în județ: „Nu...

USR Timiș, val de adeziuni după câștigarea alegerilor europarlamentare în județ: „Nu vom primi oameni care nu au coloană vertebrală”

0
DISTRIBUIȚI

usr timis

Cristian Moș, liderul USR Timiș, susține că formațiunea politică este conștientă de responsabilitatea dată de cetățeni, după scorul uriaș obținut la alegerile europarlamentare în județ și în Timișoara. Potrivit reprezentanților USR Timiș, după câștigarea alegerilor în județ, au fost primite în jur de 200 de adeziuni, însă nu toate persoanele care doresc să vină în partid vor fi acceptate.

„Promitem că nu vom dezamăgi. Avem o responsabilitate enormă oferită de cetățeni, dar pentru noi munca de abia acum începe. Trebuie să muncim mai mult, vrem să arătăm că vrem binele cetățenilor, nu doar să ajungem în funcții publice. Îi vom reprezenta și pe cetățenii care nu ne-au votat și vom arăta că noi suntem varianta pentru români, noi vom salva România. Până ieri seară, am primit 200 de adeziuni. A venit un val de adeziuni, dar nu vom primi oameni care nu au coloană vertebrală. Așteptăm alături de noi orice persoană care dorește să se implice. Am arătat că putem face performanță, noi nu provenim din politică, ci din diferite domenii. Așteptăm orice om de bună credință să vină alături de noi, să ne ajute la construirea viziunii noastre pentru Timișoara, pentru județul Timiș și pentru România.


Targetul clar este să schimbăm Timișoara, să schimbăm județul Timiș, să schimbăm administrația locală și județeană din Timiș. Până la alegerile locale, vom avea filiale în toate unitățile administrativ-teritoriale din județ, vom avea candidați în toate UAT-urile. Vrem să aducem oameni de bună credință, cu coloană vertebrală către noi”, a declarat Cristian Moș, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, Vlad Botoș, președinte USR Arad și viitor europarlamentar al USR, a precizat că Alianța 2020 USR-PLUS a obținut victoria în 12 comune și orașe din județul Timiș, inclusiv Timișoara, la alegerile europarlamentare.

„Avem o responsabilitate foarte mare, nu suntem triumfaliști, ne vom face treaba pentru care am fost aleși. Suntem singurii care am venit cu un program concret în această campanie. Suntem oameni care mergem pe stradă, la firul ierbii. Așa a apărut USR, de la firul ierbii, și vom continua să facem o altfel de politică”, a afirmat Vlad Botoș.

Potrivit reprezentanților USR Timiș, în partid vor fi acceptate și persoane care au trecut prin alte formațiuni politice ulterior doar pe baza unor derogări speciale, decise de biroul județean.

În acest moment, USR are 50 de organizații în Timiș și își propune să acopere toate cele 99 de localități din județ până la alegerile locale de anul viitor. De altfel, în prezent, Timișul este județul cu cele mai multe organizații USR, având 1.200 de membri.

„Mulți dintre noi suntem acei oameni care dacă ar fi mers totul bine în politică sau am fi avut politicieni cu coloană vertebrală, nu am fi făcut niciodată politică. Mulți dintre noi suntem oameni care provenim din mediul privat, din agricultură sau din n medii și ne-am implicat special să schimbăm modul în care se face politică. Niciunul dintre noi nu a venit aici ca să se ajungă. Mulți dintre cei din USR au joburi bine plătite”, a precizat Cristian Moș.

De asemenea, Vlad Botoș a declarat că USR nu este „un partid elitist, chiar dacă ni se dă această aură și am câștigat marile centre universitare din România. Profilul useristului este cel al cetățeanului onest, gospodar, care-și face treaba la locul lui de muncă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.