Vestea mult așteptată de tinerii amatori de sporturi extreme. Încep lucrările de...

Vestea mult așteptată de tinerii amatori de sporturi extreme. Încep lucrările de amenajare a unui skatepark la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

skatepark

Tinerii amatori de sporturi extreme primesc o veste bună, în sfârșit. Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, că încep lucrările de realizare a skatepark-ului promis de mulți ani în Parcul Central.

„Se știe că de mult timp este așteptat un skatepark la Timișoara. Se știe că am avut un proiect, a și început execuția, după care s-a intrat în blocaj. În fine, s-a încheiat acel episod neplăcut. Am câștigat noi, dar nu ne servesc astfel de victorii la nimic. Am preferat să nu fim prinși în astfel de confruntări, pentru că ne întârzie în ceea ce vrem să facem pentru orașul nostru. După o nouă licitație organizată, avem semnat un contract de execuție, vrem să facem în Parcul Central skatepark-ul”, a declarat Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, valoarea contractului de execuție a lucrărilor este de aproape 1,8 milioane de lei, plus TVA.


Contractul a fost încheiat cu SC Lovrintim SRL, în asociere cu SC Rogera Prest Com. Termenul de execuție al lucrărilor este de trei luni, acestea urmând să înceapă în perioada imediat următoare.

Nicolae Robu a anunțat încă din luna februarie numele celor două firme care au câștigat licitația pentru realizarea unui skatepark. Potrivit primarului, contractul a fost semnat abia acum pentru că au fost mai multe discuții legate de un posibil conflict de interese.

„Am vrut să lămurim lucrurile. Nu este niciun conflict, este semnat tot ce era de semnat de către aparatul de specialitate. Nu știu detalii și nu vreau să intru în discuții. Nu s-a făcut nimic care să intre în coliziune cu legea. În rest, eu nu știu detalii, nu cu asta mă ocup. Ar fi inconștiență să se semneze un contract după o licitație nulă, licitația este validă, asta mi s-a comunicat. Să ne bucurăm că în sfârșit avem șansa să avem un skatepark. Proiectul a fost ajustat în urma sesizărilor făcute de-a lungul timpului”, a detaliat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.