Zeci de amenzi pentru șoferii care au parcat mașinile pe aleile parcurilor...

Zeci de amenzi pentru șoferii care au parcat mașinile pe aleile parcurilor din Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2131237714">

Zeci de șoferi au fost arși la buzunare, în ultimele zile, de către polițiștii locali după ce și-au lăsat mașinile chiar pe aleile din parcurile Timișoarei.

Potrivit Poliției Locale Timișoara, numeroși cetățeni au sesizat în ultima perioadă această problemă a staționării mașinilor în parcuri. Astfel, în urma verificărilor, au fost aplicate 54 de sancțiuni.

Cele mai multe astfel de probleme au fost constatate în Parcul Botanic, unde conducătorii autoturisme își parchează autovehiculele pe alei, pe platoul din Parcul Copiilor „Ion Creangă”, pe aleile din Parcul UPC și pe cele din Parcul Justiției.

„Poliția Locală Timișoara reamintește din nou că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, și atrage atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite parcarea autovehiculelor în locuri interzise pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Persoanele care observă astfel de situații le pot semnala la numerele de telefon ale Dispeceratului Poliției Locale, 0256.968 sau 0256.246.112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.