Accident grav pe una dintre cele mai circulate șosele din Banat. Trei...

Accident grav pe una dintre cele mai circulate șosele din Banat. Trei răniți, TIR răsturnat, trafic blocat UPDATE O femeie a murit FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-813671638">

Un grav accident de circulație s-a produs în această după-amiază pe DN 6, șoseaua care leagă Reșița de Orșova. Coliziunea între un TIR care transporta paleți și un autoturism în care se aflau două persoane s-a produs în jurul orei 16.00, în zona localității cărășene Topleț.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane al ISU Caraș-Severin, echipaje SAJ și ale Poliției În urma accidentului, toate cele trei persoane au fost rănite, iar pentru eliberarea unei victime aflate în automobil a fost nevoie de descarcerare. Răniții au fost transportați la spital.

Traficul în zonă a fost blocat timp de aproximativ o oră și jumătate.

UPDATE Conform infocs.ro, una dintre victime, o femeie pasageră în autoturism, a murit la scurt timp după ce a Ambulanța a transportat-o la spital.

Sursa foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.