Accident teribil pe o șosea din vestul țării. Doi oameni au murit,...

Accident teribil pe o șosea din vestul țării. Doi oameni au murit, unul este grav rănit

0
DISTRIBUIȚI

Două mașini s-au ciocnit frontal astăzi pe şoseaua Haţeg – Călan, în localitatea Bretea Streiului, accident care a provocat moartea unei femei în vârstă de 64 de ani şi a unui tânăr în vârstă de 33 de ani, a transmis adevarul.ro.

„Echipele de intervenţie au găsit la locul accidentului o femeie, de 64 de ani, decedată pe loc şi alţi doi bărbaţi aflaţi în stare gravă. Concomitent cu operaţiunile de extragere din autoturisme s-au desfăşurat acţiunile de asistare medicală.


Un bărbat, de 68 ani, a fost transportat în stare gravă la UPU Hunedoara cu o ambulanţă. Celălalt bărbat, de 33 ani, a intrat în stop cardiorespirator şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Până la finalizarea operaţiunilor şi cercetărilor, circulaţia pe DN 66 a fost întreruptă sau s-a desfăşurat alternativ pe un sens”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Coliziunea s-a produs în urma unei depășiri neregulamentare. „În timp ce conducea un autoturism, pe DN66, in afara localităţii Bretea Streiului, din direcţia Haţeg – Calan, un șofer în vârstă de 68 de ani a efectuat o depăşire neregulamentară (peste marcajul longitudinal continuu), a pătruns pe contrasens, unde a tamponat frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, din Haţeg. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 33 de ani si a unei pasagere în vârstă de 64 de ani, din Alba, aflată in autoturismul care a produs evenimentul rutier si rănirea conducătorului auto de 68 de ani”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.