Ada Milea și Bobo Burlăcianu susțin un concert plin de umor trist...

Ada Milea și Bobo Burlăcianu susțin un concert plin de umor trist și tristețe comică, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

„Un concert plin de umor trist și tristețe comică, fără să fie teatru (deși e) și departe de a fi muzică (deși e). Cu Ada Milea si Bobo Burlăcianu“. Aceasta este descrierea cât se poate de exactă a concertului pe care cei doi artiști îl vor susține la Timișoara, sâmbătă 13 iulie, de la ora 20.00, la Capcana.

Născută în Târgu-Mureș, Ada Milea este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni români.


Cu 13 albume la activ, Ada interpretează în stilu-i absolut inconfundabil melodii atât pe versurile unor mari poeți, precum Gellu Naum sau Ion Mureșan, cât și pe versuri proprii. Ada Milea este, de asemenea, unul dintre cei mai importanți creatori de muzică de teatru din România, realizând universul sonor al numeroase spectacole găzduite de teatre din Cluj, București sau Piatra-Neamț.

Ada Milea a început să încerce o variantă de concert alături de Bobo Burlăcianu (membru al trupei Fără Zahăr), iar filmările cu „repetiții în bucătărie” și „repetiții în natură” au strâns o sumedenie de vizualizări pe youtube.

Cei doi artiști vor susține un concert și la Lugoj, la Music Pub, vineri 12 iulie, iar biletele pentru ambele spectacole costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.