„Alături de Mihnea”, concert caritabil cu Lia Burg și Cargo

„Alături de Mihnea”, concert caritabil cu Lia Burg și Cargo

0
DISTRIBUIȚI

Binecunoscuta formație Cargo va susține un concert „acasă“ în data de 16 iunie de la ora 19.30, evenimentul fiind inclus în cadrul unui recital caritabil care își propune să strângă fonduri pentru Mihnea.

„Mihnea Florin Vîlceanu este masterand la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), la programul de studii Inginerie Software, și absolvent cu rezultate excepționale, fiind şef de promoţie, al Facultății de Matematică şi Informatică din cadrul UVT, fost concurent la Vocea României și un om special și foarte talentat.


Accidentul avut în adolescență i-a schimbat, cu siguranță, viața, diagnosticul de parapareză făcându-l dependent de un scaun cu rotile. Bunătatea și respectul pe care le arată Mihnea la fiecare interacțiune, cu prieteni noi și vechi, merită să aibă un răspuns din partea comunității în care tânărul este atât de prezent și activ. Astfel, vă invităm să vă alăturați demersului caritabil al Lions Club Timișoara Dynamis și al Universității de Vest din Timișoara, alături de Lia Burg și trupa Cargo, duminică, 16 iunie, de la ora 19.30, la Vineri15,  pentru a sprijini potențialul uman și artistic al lui Mihnea. Bilete se pot achiziționa la prețul de 150 de lei, 100 de lei sau 50 de lei (preț special exclusiv pentru studenți, pe baza carnetului de student). Toate fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi donate pentru ca Mihnea să-și poată achiziționa un nou scaun cu rotile, mai performant”, au transmis organizatorii acestui eveniment caritabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.