Alexandru Pelici rămâne „în proporţie de 95%” la Ripensia. Roş-galbenii au anunţat...

Alexandru Pelici rămâne „în proporţie de 95%” la Ripensia. Roş-galbenii au anunţat prima plecare

1
DISTRIBUIȚI

Alexandru Pelici mai are un an de contract cu FC Ripensia, dar e aproape de a semna o înţelegere pe mai mulţi cu roş-galbenii. Tehnicianul a spus deja pas câtorva oferte tot din Liga a II-a şi pare dispus să rămână în „Ciarda” pe termen lung, deşi promovarea nu e vizată în 2020. În altă ordine de idei, clubul timişorean clasat pe 12 în B la finele ediţiei 2018-19 a oficializat azi despărţirea de mijlocaşul Marian Anghelina.

Timişoreanul Alex Pelici pare tot mai aproape de rolul de „manager” propus de preşedintele Dumitru Mihu la „Ripi”. Deşi ambiţia tehnicianului era de a se bate pentru primele locuri în următorul campionat, discuţiile de după mijlocul săptămânii par să-l fi convins pe Pelici să opteze pentru planul pe „termen lung” de acasă.

„Sunt discuţii avansate, din toate ofertele pe care le-am avut probabil voi rămâne în continuare la Ripensia.


Săptămâna viitoare putem vorbi mai multe despre lotul de jucători. Sunt jucători la final de contract, sunt cu care ne dorim să continuăm, sunt jucători cărora nu li se va face ofertă de prelungire. Ne dorim să şi aducem… Despre obiectiv: pot să vă spun că ne dorim formarea unei echipe competitive şi axarea pe tineri, pe care-i avem în curte şi nu numai. În paralel, anul viitor vrem clasarea în primele zece, adică mai bine ca anul acesta”, ne-a spus Alexandru Pelici. Acesta subliniază că ţinta sa va fi în continuare Liga I, doar că nu imediat: „Obiectivul rămâne, doar că se prelungeşte perioada. Contractul pe care urmează să-l semnăm se va întinde pe mai mulţi ani. Eu mai aveam acum un an. Mi s-a explicat că în momentul acesta nu există posibilităţi, sunt de acord, şi ca infrastructură şi ca tot. Mi s-a propus un contract pe cinci ani… urmează ca în anii următori să se finalizeze cu o încercare de promovare”.

Anghelina, OUT

Prima despărţire anunţată de către cei de la „Ripi” e cea de Marian Anghelina. Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani pleacă de pe Bega după doar un an, sezon în care a marcat un singur gol în 31 de apariţii în tricoul roş-galben. Timişorenii vor face cunoscute la începutul săptămânii viitoare mai multe noutăţi legate de capitolele plecări şi veniri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.