Anchetă la un spital din Timiș, unde o pacientă a cerut medicului...

Anchetă la un spital din Timiș, unde o pacientă a cerut medicului înapoi șpaga dată pentru a o opera VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Conducerea Spitalului Orășenesc Făget, din județul Timiș, a început o anchetă internă, după ce într-o filmare făcută publică apare un medic căruia o pacientă pe care a operat-o și fiica acesteia îi cer banii înapoi, nemulțumite fiind de intervenția realizată.

„A fost demarată o procedură, o anchetă internă. Au fost demarate procedurile prealabile în scopul aflării adevărului și s-a solicitat și medicului în cauză a-și expune punctul de vedere, urmând ca comisia de cercetare disciplinară prealabilă să se întrunească și să analizeze toate aspectele problemei. În funcție de cele verificate și confirmate, se vor lua măsurile legale care se impun”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Orășesc Făget, Maria Elena Stamorean.

În filmarea realizată de pacientă se vede cum aceasta, împreună cu fiica sa, îi solicită medicului, angajat pe Secția de Chirugie, să-i restituie cei 100 de euro primiți pentru realizarea unei operații de varice.


Pacienta este nemulțumită de faptul că starea de sănătate i s-a agravat. Potrivit unor surse medicale, intervenția chirurgicală a fost efectuată în urmă cu aproximativ o lună.

„Trebuie să mă operez din nou la Timișoara, trebuie să mă deschidă din nou și să mă curețe și am venit la dvs cu un scop. Am venit să ne primim banii înapoi”, îi spune pacienta medicului.

„Vă dau banii. Cât mi-ați dat? 100 de euro. Să dea Dumnezeu să fie ok pe unde vă duceți, să iasă bine, îmi pare foarte rău că s-a întâmplat incidentul ăsta, e o complicație. Sigur că din când în când se întâmplă”, le spune medicul celor două femei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.