Anunț de ultimă oră al primarului Robu: ”În această noapte începe…”

Anunț de ultimă oră al primarului Robu: ”În această noapte începe…”

1
DISTRIBUIȚI

 

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a făcut, în această seară, un anunț de ultimă oră pe pagina sa de Facebook.


Acesta a anunțat faptul că operatorul cu care municipalitatea are contract va începe lupta cu țântarii în această noapte.

”După cum cunoașteți, ani de zile nu am putut face dezinsecție, dezinfecție și deratizare cum trebuie, din cauza unor procese judiciare. Și… nu ne-a fost ușor! Acum, de câteva luni, avem contract valid, cu un operator care promite. Din păcate, ploile aproape zilnice nu ne-au permis “să-l testăm”. Și… din nou nu ne-a fost ușor! Ei bine, prognoza meteo pt următoarele zile fiind de vreme fără ploaie, ÎN ACEASTĂ NOAPTE VA ÎNCEPE STROPITUL. Am fost asigurat că se vor folosi proceduri și substanțe eficiente, încât să scăpăm de disconfortul ajuns, după o vreme atât de umedă, la cote foarte înalte”, a scris Robu,

1 COMENTARIU

  1. Dupa demascarea celor de la Directia de Mediu, care descarca gunoaie in oras pt a amenda primaria, se pare ca Grupul impotriva Timisoarei a gasit o noua metoda de sabotaj.
    De data aceasta, dupa dezinsectia comandata de domnu’ primar Lae, a putut fi observat un grup de cetateni ‘hateri’, care eliberau tantari in oras. Nu ne facem griji, in curand vor fi si acestia demascati de ochiul vigilent al primarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.