ASU Politehnica va merge în cantonament tot în judeţul Hunedoara. „Băieţii în...

ASU Politehnica va merge în cantonament tot în judeţul Hunedoara. „Băieţii în ghete” şi-au conturat şi programul de jocuri-test

0
DISTRIBUIȚI

Cea mai bine clasată vestică în sezonul trecut va efectua din nou cantonamentul de vară în afara Timişoarei. ASU Politehnica va pregăti şi următoarea ediţie a Ligii a II-a la Sântămăria-Orlea, la fel ca în urmă cu un an. Stafful a creionat principalele date ale verii. Astfel, printre adversarele alb-violeţilor în jocurile amicale se numără noua colegă de eşalon CSM Reşiţa, precum şi o formaţie din Ungaria.

ASU Poli şi Ripensia, timişorenele rămase sigur în B, au aflat ieri când va demara ediţia 2019-20. Prima etapă în calendarul emis de FRF va avea loc în jurul datei de 3 august. „Băieţii în ghete” au stabilit reunirea pentru data de 25 iunie, urmând ca a doua zi să fie efectuată vizita medicală.

Primul joc de verificare al verii va fi pe 30 iunie cu FC Bazoş (grupare retrogradată din Liga 4), adversar tradiţional în teste.


„Principalul” Cosmin Petruescu îşi va duce apoi elevii în clasicul stagiu centralizat, la fel ca în vara trecută locaţia aleasă de timişoreni e comuna Sântămăria-Orlea (jud. Hunedoara), care beneficiază de o bază de pregătire nouă. Cantonamentul e stabilit în perioada 4-13 iulie. În încheierea acestuia ASU Poli va disputa un amical cu divizionara C din Hunedoara.

Următoarele teste au fost stabilite după cum urmează: 17 iulie (ACS Dumbrăviţa – Liga 3), 20 iulie (CSM Reşiţa – Liga 2), 24 iulie (la Gyula cu Szeged 2011, L2). Pe 27 iulie va fi organizat un meci de prezentare la Timişoara, dar adversarul nu a fost încă anunţat.

Borbei, providenţial la lot

Portarul-junior al primei echipe, Alexandru Borbei, nu a intrat în vacanţă. Talentatul goalkeeper a plecat cu naţionala U16 în Japonia, acolo unde se dispută turneul Dream Cup. În primul meci „tricolorii” au pierdut la penalty-uri în faţa gazdelor. Borbei nu a jucat în acest meci. A făcut-o în schimb în jocul 2, încheiat de această dată cu victoria României în faţa Mexicului după executarea loviturilor de departajare. Portarul lui ASU Poli s-a evidenţiat parând două penalty-uri. Mâine, reprezentativa U16 întâlneşte Nigeria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.