Atacanţii timişoreni schimbă din nou echipele. Marius Staicu îl „înlocuieşte” pe Tavi...

Atacanţii timişoreni schimbă din nou echipele. Marius Staicu îl „înlocuieşte” pe Tavi Drăghici la Ripensia, care a renunţat şi la Străuţ

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Cu o zi înaintea reunirii Ripensia a anunţat noi mutări. Roş-galbenii l-au înregimentat pe atacantul Marius Staicu, golgheterul nou promovatei CSM Reşiţa în sezonul trecut. În schimb, roş-galbenii au renunţat la doi dintre „decanii de vârstă” ai lotului, Octavian Drăghici şi Bogdan Străuţ.

Staicu (32 de ani) a ajutat Reşiţa să promoveze în B prin cele 19 goluri marcate în ediţia 2018-19 şi reprezintă o pierdere importantă pentru rosso-neri. E cunoscut totodată faptul că atacantul timişorean l-a urmat pe tehnicianul Alexandru Pelici la mai multe formaţii unde a dat randament, inclusiv CSM Rm. Vâlcea sau Metalul Reşiţa. Marius Staicu a devenit şi al treilea jucător care îmbracă tricourile tuturor celor trei timişorene care au activat în B anul trecut, el a fost atât componentul lui ACS Poli, cât şi al lui ASU Poli în anii recenţi.


„Staikone” a semnat o înţelegere valabilă pe două sezoane cu „Ripi”.

„M-am gândit bine la ce am de făcut, ce oferte am avut şi până la urmă astăzi am ajuns să bat palma cu Ripensia. A contat mult în alegerea mea Alex Pelici, care m-a vrut încă din iarnă… Sunt bucuros că sunt din nou acasă şi în plus am si o ambitie a mea personală, mă face să fiu motivat maxim, să dau tot ce am mai bun pentru a nu dezamăgi echipa şi antrenorul. Vreau să mai zic că Reşiţa va rămâne în inima mea mereu. M-am simţit bine acolo din toate punctele de vedere. Sper că nu i-am dezamăgit, sper să nu fie supăraţi pe mine că am ales să vin la Ripensia. Aşa am simţit”, ne-a declarat Marius Staicu. 

Ripensia i-a mai luat în această vară pe Albert Voinea (Dumbrăviţa) şi Denis Golda (ACS Poli) în atac. A renunţat în schimb la Octavian Drăghici (33 ani), marcator a patru goluri în retur, după ce în prima parte a sezonului trecut marcase de şapte ori pentru ACS Poli. Nemulţumit de cât a jucat, atacantul ar putea reveni la ASU Poli, grupare pe care a ajutat-o să promoveze în Liga a III-a în ediţia 2014-15. Drăghici e totodată unul dintre primii jucători care au evoluat pentru toate cele trei timişorene.

O altă plecare de la ripensişti e cea a lui Bogdan Străuţ (33 ani), 28 de apariţii în sezonul trecut a avut fundaşul dreapta timişorean.

Ripensia se reuneşte mâine, de la ora 17.30 în Ciarda Roşie, în timp ce ASU Poli are programată prima mişcare pentru pregătirea noului campionat tot miercuri, dar de la ora 18.00, pe „Ştiinţa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.