Bărbați cu alcoolemii record, prinși în trafic de Poliția Rutieră

Bărbați cu alcoolemii record, prinși în trafic de Poliția Rutieră

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii rutieri au depistat aseară, în trafic, doi bărbați care au condus vehicule având alcoolemii record. Ambele abateri au fost constatate în județul Arad.

„În jurul orei 19.00, un arădean de 50 de ani a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier pe strada Gorunului, în timp ce conducea un moped având o alcoolemie de 1,27 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Cu o alcoolemie de 1,25 mg./l alcool pur în aerul expirat a fost depistat de polițiștii din Vladimirescu, în jurul orei 23.00, un bărbat de 33 de ani, din Șagu, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.


7 (Vladimirescu). Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele celor doi fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere de vehicule, sub influența alcoolului”, a transmis IPJ Arad.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în Arad cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 121 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei. Dintre acestea, 42 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 79 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 14 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.