Bărbatul în casa căruia a fost capturat ucigașul agentului Amariei, reținut. Ce...

Bărbatul în casa căruia a fost capturat ucigașul agentului Amariei, reținut. Ce acuzații i se aduc

0
DISTRIBUIȚI

Bărbatul care era în casa din Remetea Mare unde a fost capturat Marcel Lepa, ucigașul agentului Cristian Amariei, a fost reținut astăzi.


Poliția Timiș a anunțat că ”polițiștii Sectiei 3 Timisoara au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 31 de ani, care aseară a lovit o femeie de 27 de ani, în timp ce se afla în fața unei societăți comerciale din Timișoara. De asemenea, a mai amenințat și un bărbat. Acesta a fost introdus în CRAP Timiș , urmând ca în data de 06.06.2019 sa fie prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Timișoara cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul este cercetat pentru lovire si alte violente si pentru amenintare”.

Incidentul s-a petrecut la câteva ore după ce luptătorii SIAS l-au capturat pe Lepa și cel care l-a adăpostit a colaborat cu anchetatorii. Individul era în stare de ebrietate și și-a amintit că fosta sa concubină l-ar fi înșelat. Femeia a fost trasă de păr și mușcată de nas de către acesta. Când a scăpat din mâinile agresorului, victima a sunat la 112, fiind dus la audieri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.