Biciclist mort în urma unui accident de circulație. Șoferul a părăsit locul...

Biciclist mort în urma unui accident de circulație. Șoferul a părăsit locul faptei UPDATE Victima a fost identificată

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație s-a petrecut noaptea trecută pe DN 79, în zona localității arădene Zimand Cuz.

„La data de 16 iunie 2019, în jurul orelor 02.15, autor necunoscut a condus un autoturism ale cărui marcă, culoare sau număr de înmatriculare nu se cunosc, pe DN 79, în afara localității Zimand Cuz, din direcția Oradea spre Arad și, ajungând la km 8+440 m, a surprins si a accidentat mortal o persoană neidentificată de sex masculin, de aproximativ 30 ani, care în calitate de biciclist circula în aceeași direcție. Biciclistul nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizant fluorescente, de asemenea bicicleta nu era echipată regulamentar. În continuare se fac cercetări si verificări pentru identificarea conducătorului auto și a biciclistului pentru luarea măsurilor legale”, a transmis IPJ Arad.

UPDATE 2 Polițiștii au anunțat că, „în urma cercetărilor la fața locului au fost identificate marca și tipul de autovehicul implicat în accident ca fiind VW Passat, an de fabricație 1996-2000, culoare gri / gri-vernil”.


Ancheta continuă.

UPDATE 2 „A fost identificată victima accidentului mortal de pe DN 79, din noaptea trecută. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din județul Vaslui, care locuia pe raza localității Zimand Cuz.
Familia urmează a fi anunțată. De asemenea, continuăm activitățile pentru identificarea autorului accidentului și tragerea acestuia la răspundere penală”, a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.