A cincea mutare făcută de ASU Politehnica reprezintă o revenire de la...

A cincea mutare făcută de ASU Politehnica reprezintă o revenire de la concitadina „Ripi”. Şi de la „Băieţii în ghete” se pleacă în Liga I

1
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a confirmat azi sosirea lui Adrian Ungureanu de la Ripensia. Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani a mai evoluat la gruparea suporterilor sub formă de împrumut de la roş-galbeni în returul ediţiei 2016-17. De această dată el a semnat o înţelegere valabilă pe două sezoane cu alb-violeţii de pe „Ştiinţa”.

Ungureanu a marcat două goluri şi a bifat în sezonul trecut doar nouă jocuri, din cauza unei accidentări grave la ligamentele încrucişate. Mijlocaşul ofensiv, care poate evolua şi în banda stângă, e aşteptat însă din nou pe gazon în sezonul de toamnă după o lungă perioadă de refacere.

De-a lungul carierei el a mai evoluat la grupări din zonă, precum Viitorul Sânandrei, Mama Mia Becicherecu Mic sau CS Ineu, dar şi în cealaltă parte a ţării, la Fortuna Brazi, Prahova Tomşani sau Fortuna Poiana Câmpina.


De asemenea el s-a aflat în lotul Viitorului C-ţa în sezonul în care fosta campioană a promovat în divizia secundă. El a semnat acum o înţelegere definitivă cu ASU Poli pe doi ani de zile.

În această vară ASU Poli l-a semnat pe Sabin Lupu (Filiaşi, ex-U Craiova), Dragoş Coroiu, Răzvan Piţigoi şi Andrei Lazăr, ultimii trei de la CNP Timişoara.

Foto: Facebook

Motreanu, la Astra

La capitolul pierderi sigure va figura în contul „Băieţilor în ghete” şi numele lui Radu Motreanu. Fundaşul dreapta remarcat în perioada de împrumut de la ACS Poli la ASU Politehnica va face pasul în Liga I la Astra, grupare preluată recent de Dan Alexa. În vârstă de 20 de ani el a evoluat în opt partide pentru echipa antrenată de Cosmin Petruescu în retur, după ce în prima parte a campionatului trecut a avut 16 apariţii cu ACS Poli, fără să se treacă pe tabela de marcaj. Nu se ştie deocamdată însă sub ce formă va fi cedat jucătorul de către echipa timişoreană al cărui viitor e încă în ceaţă. Sigur e că ASU Poli şi l-ar fi dorit în continuare.

Motreanu e al patrulea jucător de la echipele timişorene care ajunge în elită în această vară. După Denis Haruţ (ACS Poli), la Botoşani, Horaţiu Moldovan şi Andrei Dumiter (ambii Ripensia), amândoi la Sepsi.

1 COMENTARIU

  1. Drumul oaselor……..asta e calea pe care a luato fotbalul timișean .Acs e moartă dar lesul e târât pentru umilințe prin satele ligii a 3-a , Ripensia si Asu se vor zbate prin subsolul ligii a 2-a si vor furniza jucători pentru puternicele sepsi , pepsi , voluntari si călărași . Asta au reusit sa facă specialistii si oamenii de fotbal locali .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.