Clădire în paragină, demolată și transformată în sală de sport, la Timișoara....

Clădire în paragină, demolată și transformată în sală de sport, la Timișoara. Cine va beneficia de ea

0
DISTRIBUIȚI

Vești bune aduse de Nicolae Robu pentru elevii care învață la Colegiul Național Bănățean. Astăzi a început demolarea unei clădiri aflată în paragină, care ar urma să fie transformată în sală de sport. Anunțul a fost făcut pe Facebook de primarul Nicolae Robu.

„Sală de sport pentru Colegiul Bănățean, în locul unei părăginituri! A început, în sfârșit, demolarea fostei Grădinițe PP 14.


În locul ei, vom construi o sală de sport, dedicată Colegiului Bănățean, unul dintre cele mai bune licee ale orașului! Acum doi ani, am cumpărat pentru Colegiului Bănățean clădirile sediului său tradițional și terenul aferent -și nu-i vorba de bani deloc puțini!-, iată, acum, un vis mai vechi al nostru și al elevilor începe să intre în linie dreaptă”, a anunțat Nicolae Robu.

Clădirea Colegiului Național Bănățean a fost cumpărată de Primăria Timișoara cu 4,6 milioane de euro, în rate, în noiembrie 2016, de la Ordinul Călugărițelor de la Notre Dame. Este vorba, în total, de șase corpuri care se întind pe peste 13.000 de metri pătrați și un teren de aproape un hectar și jumătate. Înainte de a o cumpăra, Primăria Timișoara plătea o chirie de 25.000 de lei pe lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.