Clipe de groază în cartierul Dacia – boschetar înjunghiat în mijlocul străzii...

Clipe de groază în cartierul Dacia – boschetar înjunghiat în mijlocul străzii UPDATE Agresorul reținut

4
DISTRIBUIȚI

Clipe de groază, în această după amiază, pentru locuitorii din cartierul Dacia din Timișoara. Doi oameni ai străzii s-au luat la ceartă după ce aui consumat alcool. Unul dintre ei, în vârstă de 55 ani, a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe adversar în umăr și în abdomen.


Locatarii din zonă au sunat la 112, polițiștii de la secția 4 reușind să-l prindă pe agresor care a fost dus pentru audieri.

Victima a fost transportată la spital și a ajuns direct în sala de operație, polițiștii așteptând acum verdictul medicilor dacă viața rănitului a fost pusă în pericol. Criminaliștii au sosit la fața locului și fac cercetări. Locuitorii din zonă susțin că mai mulți boschetari care-și făceau veacul în zona Gării de Nord au fost alungați de acolo și acum s-au refugiat în zona fostului cinematograf Dacia. Ancheta Poliției este în plină desfășurare.

UPDATE 1 Agresorul a fost reținut pentru vătămare corporală și astăzi urmează să fie dus la Parchet pentru audieri. Victima a fost operată și este acum în afara oricărui pericol.

 

4 COMENTARII

 1. Domnilor polițiști și domnul primar,când ați fost ultima oara in zona Dacia ,zona 0,după ce impozite plătim,sa vedeti ce este pe aici,de la bătăi,furturi ,spargeri de apratmatente si masini,până la depozite clandestine de marfa din partea celor cu buticurile și de la cei din piața o zonă care a ajuns sa fie plina de boschetari, rampei de gunoi,mizerie cumplita ,șobolani, etc,numai putem lăsa copii nici in parc pentrj ca este plin de boschetari, politia in fata Sa vina sa amendeze mașinile parcate în mod ,,ilegal,,(din lipsa de locuri de parcare ),altceva nu fac nimic ,nu amendează pietari,buticari nu ridică boschetari, totul este un fel de el dorado, pe tru cei ce au relatii la secția de zona, primarul nu a mai trimis firma sa curețe zona de mizerie de ani de zile ,asa ceva nu a fost in zona asta ,si asta este general in Timisoara ,după.va plângeti ca oameni nu respectă organele statului , dar ele ce fac,dorm la birou ,si mereu vin dupa fapte si se plâng că sunt prost plătiți. Rusine secției 4,rusine celor se la poliția comunitară(care nu face decât să vină o dată la 2 saptamani sa dea amenzi pentru parcare ilegale ,ca sa isi faca ei obiectivul de amenzi ,dar nu ridică mașinile din piața ,care sunt pe post de depozite ,mașinilor abandonate, rampele de gunoi ,rusine primăriei și primarului care a lăsat în degradare toata aceasta zona centrală, după ce impozite platim)

  Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2019/06/clipe-de-groaza-cartierul-dacia-boschetar-injunghiat-mijlocul-strazii-agresorul-ridicat-de-politisti/

 2. Bine ca am plecat din orașul “vostru”… “mașini parcate ilegal” – probabil faceti referire la olteni, ardeleni; eu zic sa le puneți taxa 500 lei pe luna celor care stau cu mașinile in Timi și nu au Nr de TM …
  Ii roade o invidie in genere pe bănățeni …in fine .
  dar, dumneata, Alex, oare dacă l ai văzut pe unul ca a aruncat ceva pe jos (un ambalaj de exemplu), ci nu in coșul de gunoi, din părculețul Dacia, sau de oriunde alta zona, te ai dus sa îl ridici ? Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume !!! Îți garantez ca te va vedea unul altul și o sa înceapă și ei sa procedeze.
  Toți știți numai sa va plângeți, și sa aruncați vina pe altul in afara de voi, voi Bănățenii sau care deja va socotiți (pt ca foarte putini din timisoara sunt bănățeni adevărați) …
  Tu deja și ști ca polițiștii dorm in birou …
  a ajuns Dacia el Dorado … uita te ce se întâmpla și in restul țării, lumii …

  • Doamne Ajuta ca ai plecat! Ia cat mai multi cu tine,si iti vom fi recunoscatori pe vecie.
   P.s.
   Toti boschetarii,dar TOTI sunt ca si tine.Vinituri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.