Cobori în jos, fără mizerii, Berlusconi de Banat

Cobori în jos, fără mizerii, Berlusconi de Banat

0
DISTRIBUIȚI

Au trecut şapte ani de când AC Recaş a părăsit Liga a III-a. Transformată în birouri în CMPDTP, echipa pentru care a girat Nicolae Robu, în primii ani cu banii timişorenilor, indiferent de părerea lor, până când legile au spus stop, a făcut cale întoarsă. Pe teren, ACS-ul a căzut în C, în timp ce alte două localnice, ASU Poli şi „Ripi”, pornite de jos în 2012, au încheiat încă un an bine mersi în B. Fără sprijinul autorităţilor, fără „sponsorizări” forţate, ci cu mult voluntariat pentru o luptă grea.

Conform performanţelor, cele două trebuiau deja să se bată pe banii din proiectele pentru sport, căci Primăria oricum nu poate băga bani într-un club aflat în insolvenţă, în speţă fosta divizionară A.


Multe, puţine, aceste fonduri ar trebui să fie folosite pentru creşterea juniorilor sau în alte investiţii permise. Dar încurcate sunt căile „liberalismului”. Căci încă se visează, cu o hârtie – pe post de palmares – devenită de mult nulă în faţa majorităţii suporterilor, la cai verzi pe pereţi.

Dacă ar fi ca la votul care tocmai a scuturat guvernul, lucrurile ar fi clare. Cifrele în privinţa spectatorilor prezenţi la meciuri arată că Politehnica „huliganilor” şi „beţivilor” e prima în preferinţele concetăţenilor, urmată, la mare distanţă de… Ripensia. Nu că audienţele, oricum destul de scăzute la toate, ar fi ştreangul lui ACS Poli. E drept, regulamentar, echipa mai poate spera să rămână în B prin necazurile altora. Dar, rămasă retrogradată sportiv, ea ar trebui să-şi respecte măcar puţinii fani care au urmat-o şi-n prăpastie.

Astfel, o nouă combinaţie de genul Recaş-Bragadiru-Dacia Piteşti, căci, da, şi această variantă ar fi luată în calcul la vară, ar fi pur şi simplu o mizerie! O (nouă) pată de nescos pe obrazul atât de mult invocatului „brand Poli”. Ce nu au înţeles foarte mulţi e că un compromis gen AEK îl faci o singură dată, când nu ai altă variantă. Prin urmare orice mişcare Damilo-Metal-Sportivă, Şirineaso-Energeticiană ori Luceafărească ar fi pur şi simplu de c***t. O ambiţie prostească pentru o mână de oameni cu vise de Berlusconi de Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.