Sute de copii au „invadat” Ghiroda la Cupa de Vară, ediţia 2019....

Sute de copii au „invadat” Ghiroda la Cupa de Vară, ediţia 2019. Bucurie pentru echipele timişene și arădene GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-620581016">
Bucurie pentru puştii Ghirodei

Ediţia a II-a a Cupei de Vară organizată de comuna Ghiroda a atras sute de formaţii juvenile din Banat şi nu numai. Câştigătoarele s-au decis în urma a două weekend-uri pline de meciuri pe terenurile din Ghiroda şi Covaci. Atletico Arad, cu două trofee, Luceafăru Dr. Tr. Severin, LPS Banatul, ASU Politehnica, Tâmpa Kids Braşov şi CSC Ghiroda au fost marile câştigătoare.

În prima parte a competiţiei, organizată în jurul „Zilei Copilului” Atletico Arad s-a impus la grupa de puşti născuţi în 2012, Luceafărul Dr. Tr. Severin a câştigat grupa 2010, în timp ce la categoria n. 2008 – s-a impus ASU Politehnica cu trupa „Violet”, căci „Băieţaşii în ghete” au avut două formaţii în competiţie.

Astăzi a venit rândul altor patru categorii să fie răsplătite pentru efortul la capătul a trei zile mai călduroase. Trofeul de la cea mai mare grupă, cea dedicată juniorilor născuţi în 2006 a fost acontat de LPS Banatul, condusă de managerul Marius Cociu, câştigătoare în finală în faţa celor de la Juventus Timişoara. De remarcat că o fotbalistă, Otilia Giorgiana Mateescu, a reuşit o „dublă” pentru campioni. În finala mică TimStar s-a impus în faţa Ghirodei cu 2-0.

La grupa 2009 Atletico Arad a câştigat aurul cu 3-0 în faţa Banatului, reprezentată însă de o generaţie cu un an mai mică. Pentru argint arădenii de la UTA s-au luptat până la penalti-uri, unde au trecut de Juventus cu 2-1. La „2011” gazdele de la CSC (Galben) au cedat contra celor de la Kids Tâmpa Braşov (Albastru), scor 1-3. Ardelenii fiind răsplătiţi pe măsură pentru efortul de a străbate jumătate de ţară până în Banat. Banatul a luat şi aici un loc 3 prin succesul cu Ghiroda (Alb): 3-1!

Încă un campion în familia Miloşovici

În fine, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii a avut cea mai bună trupă la cea mai micuţă categorie de vârstă – 2013. Aici puştii localnici au trecut de conjudeţenii de la VHP Pădureni I cu 2-1. Pădureniul şi-a acontat în schimb finala mică prin echipa a II-a, 3-1 în faţa TimStarului.

De remarcat că fiul marii campioane la gimnastică Lavinia Miloşovici, Cosmin Mihai, s-a aflat în tabăra câştigătoare. Mai mult, la tombola organizatorilor acesta s-a ales datorită mămicii cu premiul 1, un hoverboard!

Cupa de Vară Ghiroda, aflată la a doua ediţie, a devenit rapid una dintre cele mai importante competiţii juvenile din zonă. Primele trei clasate de la fiecare categorie au fost premiate cu trofee, medalii, diplome şi nu numai. Cei veniţi de departe au avut asigurată cazarea iar în curtea Primăriei, aflată lângă arenă, s-a creat un adevărat „fanzone” în care atât părinţii, cât şi copiii au putut petrece în mod plăcut timpul dintre jocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.