Criminalul polițistului din Recaș, arestare după o ședință de patru minute. Marcel...

Criminalul polițistului din Recaș, arestare după o ședință de patru minute. Marcel Lepa: N-am vrut să-l omor UPDATE Apărător, un fost polițist VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Marcel Ionel Lepa, criminalul polițistului din Recaș, a fost audiat, în această dimineață, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, mai bine de două ore. Bărbatul a fost adus la sediul instituției încătușat atât la mâini, cât și la picioare, de la Penitenciarul „Popa Șapcă”, iar la finalul audierilor, a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit unor surse juridiciare, în timpul audierilor, Marcel Ionel Lepa și-a recunoscut fapta și a declarat că regretă ce s-a întâmplat. Bărbatul a susținut că nu a intenționat să tragă cu scopul de a-l ucide pe polițist, ci că a vrut să îl împuște la nivelul picioarelor.

De asemenea, Marcel Ionel Lepa a declarat că după ce a comis crima, s-a ascuns prin pădure și zone cu vegetație.

În cursul zilei de astăzi, Marcel Ionel Lepa va fi prezentat în fața magistraților Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Marcel Ionel Lepa este cercetat pentru trei infracţiuni: ultraj (în varianta omorului calificat comis asupra unui poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu), nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, toate aflându-se în concurs real şi în stare de recidivă postcondamnatorie.

UPDATE La ora 13, Marcel Lepa a fost adus la Tribunalul Timiș, cu lanțuri la mâini și la picioare și înconjurat de nu mai puțin de cinci angajați ai Peniteniciarului Timișoara.


Nu a răspuns la nicio întrebare. Avocat din oficiu a fost desemnat Paul Chiș, fost polițist de frontieră. Acesta a susținut că fiecare acuzat are dreptul constituțional la apărare. Ședința a fost una fulger, în patru minute pronunțându-se decizia de arestare a lui Lepa. Acesta a susținut că își menține declarația dată la procuror. „Nu au fost prea multe de discutat. Eu sunt în substituirea colegului care era de serviciu”, a susținut Chiș.

UPDATE 2 Marcel Lepa a făcut recurs împotriva deciziei de arestare preventivă, care va fi judecat luni de Curtea de Apel Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.