Cum încearcă internauții să ajute la prinderea infractorului care a ucis un...

Cum încearcă internauții să ajute la prinderea infractorului care a ucis un polițist

0
DISTRIBUIȚI

Rețelele de socializare au fost inundate cu mesaje de condoleanțe și de susținere pentru apropiații polițistului ucis astăzi de un bărbat căutat de oamenii legii pentru că avea de ispășit o pedeapsă cu închisoarea.

Pe lângă mesajele de susținere și răspândirea imaginii condamnatului căutat acum și pentru omor, „internauții” au găsit și o altă metodă pentru a sprijini acțiunile de căutare.


Astfel, unele dintre cele mai populare grupuri de Facebook care vizează vestul țării, Info Trafic și Radar, atât pe Arad cât și pe Timiș, au decis să blocheze toate postările care se referă la filtre ale poliției.

„Din cauza nefericitului eveniment în care un polițist din Recaș a fost ucis de un urmărit internațional prin împușcare, echipa a luat hotărârea de a șterge toate postările ce includ filtre de poliție în municipiu sau județ până când acesta va fi prins. Toate gândurile noastre se îndreaptă spre familia polițistului ucis. Mulțumim pentru înțelegere!”, a fost mesajul comun postat de administratorii respectivelor grupuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.