DaBrix a lansat piesa „Don’t Look Back“: „Scena de party în Timișoara...

DaBrix a lansat piesa „Don’t Look Back“: „Scena de party în Timișoara a evoluat extraordinar de mult, mai ales în industria muzicii underground“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenul DaBrix a lansat piesa Don’t Look Back, melodia fiind realizată într-un studio din Las Vegas alături de producătorul Nick Kamarera. „Piesa este despre relații, viață în general, mesajul de bază fiind «don’t look back, it’s a rollercoaster». O faptă făcută se va repeta, sau un om nu se schimbă niciodată …oricât ai încerca… te învârți în cerc și ajungi tot acolo, ca un carusel. Pe parcursul acestui an vom lansa patru piese împreună cu diferiți artiști din America“, a spus DaBrix.

Artistul timișorean și-a început cariera în clubul Caraibe și este de părere că scena locală de party este una cât se poate de sănătoasă, mai ales pe partea muzicii underground. „Am mixat pentru prima data in clubul Caraibe, unde era sau încă mai este Restaurantul Flora, pe malul Begăi. M-am apucat de această meserie fiind foarte pasionat de muzică de mic, văzând la tatăl meu magnetofoane, eram îndrăgostit de butoane și de funcțiile lor. Scena de party in Timișoara a evoluat extraordinar de mult mai ales în industria muzicii underground.


Comparativ cu celelalte orașe, eu cred că Timișoara câștigă locul doi după București, unde sunt mai multe cluburi. Dacă ne referim doar la platforma muzicii underground, suntem la același nivel. Foarte mulți artiști au ajuns pe scenele noastre și suntem recunoscuți chiar și în America. Stăm foarte bine la capitolul artiști, producători, organizare, distracție“, este de părere DaBrix.

Artistul timișorean a petrecut mai mult timp în Las Vegas și a pus bazele unui proiect numit AfterDark, care în această vară și-a mutat „sediul“ pe Litoral. „Proiectul meu AfterDark a venit recent, când m-am întors din Las Vegas . Am văzut cât de mult a evoluat Timișoara în industria muzicii undergruound. Am investit și încă investesc împreună cu fratele meu Dj Stefano în echipamentele audio de ultimă generație, necesare pentru a putea desfășura petrecerile AfterDark în condiții de cel mai înalt nivel. Ne dorim să aducem artiști internaționali în curând sub acest brand. Vara aceasta suntem situați în Costinești, pe plaja Loca, unde avem petreceri after-hours între orele 3 și 8 dimineața“, spune DaBrix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.