De câți bani a fost tâlhărit un bărbat care spera să dea...

De câți bani a fost tâlhărit un bărbat care spera să dea 100 lei pentru o partidă de sex în spatele blocului

0
DISTRIBUIȚI
Un bărbat de 38 de ani a fost tâlhărit, aseară, după ce sperat la o partidă de sex cu 100 lei. Acesta a declarat polițiștilor că după ce s-a înțeles cu femeia în vârstă de 22 ani s-a dus cu aceasta în spatele blocurilor de pe Splaiul Nicolae Titulescu din Timișoara. În timpul actului sexual a apărut un grup de trei persoane, care l-au deposedat prin violență de portmoneul în care erau 3.700 lei, acte si un telefon mobil.
În urma anchetei, polițiștii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au reușit să identifice un tânăr de 20 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlharie calificată cât și alte trei persoane, bănuite de complicitate la infracțiunea de tâlharie calificată –  cea căreia i s-a solicitat raportul sexual, un bărbat, de 31 de ani și o femeie, de 25 de ani.


Cei patru urmează a fi reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul Poliției Timiș, iar mâine vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara pentru luarea unei măsuri privative de libertate. În cauză se continuă cercetprile în vederea documentării întregii activități infracționale a suspecților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.