Două adolescente, date dispărute după ce au plecat de acasă și nu...

Două adolescente, date dispărute după ce au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Dacă le vezi, sună la 112!

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării a două minore, de 15 de ani, dispărute de pe raza localității Timișoara.

„La data de 02 iunie a.c., la ora 12.00, Ioancea Beatrice Anita ar fi plecat de la adresa de domiciliu, situată pe strada Romulus din municipiul Timișoara, împreună cu numita Topliceanu Ioana, iar până în prezent nu au mai revenit.


Ioancea Beatrice Anita are 1,60-1,65 metri înălțime, aproximativ 60-65 kg, păr șaten, ochii căprui, față rotundă, ten deschis. La data dispariției, minora purta pantaloni lungi de culoare neagră, tricou de culoare gri, vestă de culoare verde și pantofi sport de culoare gri. Topliceanu Ioana are 1,65-1,70 metri înălțime, aproximativ 91 kg, păr șaten, ochii căprui, față rotundă, ten deschis. La data dispariției, minora purta un trening de culoare vișinie și pantofi sport de culoare albastru cu roșu”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.