Echipaje de salvare din trei județe caută trupul unui bărbat dispărut în...

Echipaje de salvare din trei județe caută trupul unui bărbat dispărut în apele râului Timiș FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-395695414">

Un apel la 112 a anunțat dispariția sub ape a unui bărbat, pe râul Timiș, în zona podului din apropierea localității Șag, sâmbătă seara. Imediat, echipajele ISU Timiș s-au mobilizat și au început căutările, însă fără succes.

Eforturile au fost reluate în această dimineață, cu echipe de salvare din cadrul mai multor detașamente timișene, fiind solicitat și sprijin de specialitate din partea omologilor din județele vecine. „Se execută în continuare căutarea persoanei înecate. Se acționează cu forțe din Detașamentul 1 Pompieri Timișoara, Detașamentul 2, Stația de Pompieri Deta, Stația de Pompieri Buziaș, Stația de Pompieri Făget, cu cinci ambarcațiuni și un sonar. A fost solicitat sprijin la ISU Arad și ISU Hunedoara pentru trimiterea de echipaje suplimentare de scafandri. SALVO Timișoara va participa la operațiunile de căutare”, a transmis ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.