EXCLUSIV DNA a descins la Direcția Urbanism din Primăria Timișoara. Ce caută...

EXCLUSIV DNA a descins la Direcția Urbanism din Primăria Timișoara. Ce caută anchetatorii UPDATE 1 Explicația lui Robu

4
DISTRIBUIȚI

Procurori și polițiști de la DNA au descins, astăzi, în urmă cu puțin timp la Primăria Timișoara. Conform primelor informații, anchetatorii sunt interesați de documente de la Direcția de Urbanism.


Mai exact de actele care au stat la baza emiterii unor certificate de urbanism și autorizații de construire, deoarece există diferențe flagrante în special în privința regimului de înălțime aprobat de administrația condusă de primarul Nicolae Robu.

Vă reamintim că, săptămâna trecută, primarul a trimis o notă internă celor de la Direcția Urbanism în care îi șantaja cu evaluări profesionale dacă nu vor respecta ”liniile directoare trasate” de a elibera rapid autorizații fără a solicita acte suplimentare. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Primarul Nicolae Robu a declarat că este vorba despre ”circa zece autorizații de construire și actele conexe”.

4 COMENTARII

  1. Robu nu are atâta influența asupra angajaților de la Urbanism asa cum s-ar înțelege din articol. Merg des la urbanism și văd cu ochii mei cât de greu obții o autorizație pentru o amărâtă de casa, cum se împiedica inspectorii de acolo de orice chichița sa îți respingă dosarul și cât de lent se eliberează orice act solicitat aici. Sa nu mai zic cu câta superioritate și sictir ești tratat când ai o problema sau ceri o explicație. “Presiunile” din partea primarului ar fi legate de durata eliberării actelor care țin pe loc investiții, ceea ce nu mi se pare un lucru condamnabil, ci din contra!

  2. acum vrea sa elibereze rapid autorizatii pentru a masca faptul ca pana acum elibera rapid doar pentru acolitii lor. vor sa se disculpe. sunt foarte bine organizati. cat le mai merge????/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.