Festivalul Papanașilor în Timiș, cu deserturi gustoase și muzică populară pe măsură

Festivalul Papanașilor în Timiș, cu deserturi gustoase și muzică populară pe măsură

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1858492370">

După aprecierile de care s-a bucurat în anii trecuţi, Festivalul Papanaşilor va avea loc în 23 iunie, în localitatea timişeană Remetea Mare, aflată la doar câţiva kilometri de Timişoara. Festivalul se va desfăşura între orele 13,00 şi 23,00 la Restaurantul Jack, aflat pe strada Principală din comună.

Este singura ocazie în care iubitorii de papanaşi pot alege desertul favorit dintr-o mare varietate de sortimente, cel puţin zece la număr, din care nu vor lipsi papanaşii fierţi sau prăjiţi, garnisiţi cu smântână, dulceaţă, cremă de ciocolată sau îngheţată.

Pentru o siestă la fel de plăcută, la festivalul de la Remetea organizatorii vor asigura un program focloric şi dans, împreună cu cinci renumiţi solişti de muzică populară care vor însufleţi petrecerea. Alături de invitatul special Andreea Voica, pe scenă vor urca şi alţi solişti îndrăgiţi, precum Milovan Keba, Nelu Blidariu, Geta Arghiuş şi Cristina Voicu.

Accesul se face pe bază de bilete, care costă 40 de lei, iar copiii sub 10 ani, care au la dispoziţie şi locuri de joacă special amenajate în curtea restaurantului, beneficiază de gratuitate.

Surse foto: festivalulpapanasilor.ro, Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.