Urmărire ca-n filme pe autostradă – focuri de armă pentru oprirea unui...

Urmărire ca-n filme pe autostradă – focuri de armă pentru oprirea unui șofer care a forțat intrarea în țară prin vama Nădlac 2. Ce au descoperit polițiștii în cazul fugarului

0
DISTRIBUIȚI

Urmărire ca-n filme, astăzi, pe autostrada Nădlac-Deva, fiind mobilizate mai multe echipaje de poliție.

Potrivit unor surse judiciare, incidentul a avut loc la ora 15.50, când Inspectoratul Județean de Poliție Arad a fost sesizat de lucrătorii de la vama Nădlac 2 cu privire la faptul că un autoturism nu a oprit la trecea prin punctul de control al frontierei și a intrat pe teritoriul României.

Autoturismul a fost urmărit de un echipaj de poliție pe autostrada A1 pe sensul de mers Nădlac – Deva, însă a fost pierdut în zona nodului rutier de la km 504.


Asta după ce șoferul a reușit să treacă de filtrul de pe autostrada A1 din comuna Traian Vuia, deși oamenii legii au tras mai multe focuri de armă.

Ulterior, autoturismul a fost urmărit pe DN 68A către Lugoj de mai multe echipaje de poliție. Din primele informații, s-a stabilit că, anterior, șoferul a alimentat la o benzinărie de pe autostradă și a plecat fără să plătească.

Într-un final, autoturismul a fost oprit la intrarea în orașul Lugoj, iar șoferul încătușat.

Conform acelorași surse judiciare, în urma verificărilor, s-a stabilit că șoferul are 42 de ani și este din Craiova. Oamenii legii au mai aflat că plăcuțele cu numerele de înmatriculare de pe autoturism au fost furate de șofer de la o mașină din Timișoara. Înainte avea pe autoturism montate plăcuțe de Franța. De asemenea, bărbatul figurează cu permisul de conducere suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.